Trial & Retribution 22

Artikelnummer: 9126P4378
Aantal: 1

Auteur:
DVD-box | Engels | 5412012160965

Tweedehands: Als nieuw
Als nieuw, discs zijn krasvrij. Stevig verpakt verzonden via PostNL.


Beschrijving
Trial & Retribution is gebaseerd op de verhalen van de populaire misdaadschrijfster Lynda La Plante. In haar aangrijpende thrillers staat niet alleen de misdaad centraal, maar wordt er ook aandacht besteed aan andere aspecten. De persoonlijke problemen van de hoofdpersonages en de invloed van de misdaad op de betrokkenen komen uitvoerig aan bod. De misdaad, het speurwerk en het proces worden op een originele manier in beeld gebracht en vanuit verschillende standpunten bekeken.

Deze box bevat seizoen 22 van deze succesvolle, aangrijpende Britse serie.

-Shooter: Tijdens een overval op een juwelenzaak wordt de manager doodgeschoten. Joe miller, een ex-misdadiger die afwist van de plannen voor de overval, duidt de Bilkins, een beruchte criminele familie, aan als de daders. Ze worden echter vrijgesproken door gebrek aan bewijzen.
Kort nadien wordt Miller dood geschoten. DS Satchell is getuige van de moord en vreest hierdoor voor zijn leven en dat van zijn familie. Wanneer zijn vrouw en dochter ontvoerd worden, wil Satchell het recht in eigen handen nemen.
Walker en Connor houden hem tegen en zetten alles op alles om bewijzen tegen de Bilkins te vinden en ervoor te zorgen dat ze deze keer veroordeeld worden.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »