In Zijn Handen

Artikelnummer: 9129B1742
Aantal: 1

Auteur: Marthe Blau, uitgever: de Arbeiderspers
Hardcover met stofomslag, 2e druk juli 2004 | Nederlands | 203 pagina's | 9789029504508 | Afmeting: 20,8 x 13,5 x 2 cm

Tweedehands: Goed
Boek oogt als nieuw, maar de stomslag heeft aan achterkant stofomslag een licht gekreukt boven- en onderrandje. Stevig verpakt verzonden via PostNL.


Beschrijving
Elodie is een vrouw van dertig jaar die geslaagd is in het leven. Ze heeft een carrière als advocate en een leuke echtgenoot en ze is moeder van een kleie jongen. Wat wil je nog meer? Op een dag wordt ze, tijdens een zitting in de rechtbank, getroffen door de blik van een man, een confrère. Een onweerstaanbare, diabolische blik die haar leven volledig in de war schopt. Deze gebeurtenis vormt het begin van een fatale liaison: een aaneenschakeling van op los-vaste tijden plaatsgrijpende, tot in alle seksuele details beschreven ontmoetingen waarbij Elodie zich volledig aan Hem (zoals ze haar minnaar noemt) moet onderwerpen. Hij vermijdt het haar ook maar een blik waardig te keuren. Zij beveelt niet alleen haar lichaam, maar ook haar geest in Zijn handen. Maar voor hoelang?In Zijn handen is een scandaleuze roman in de beste Franse traditie.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »