Slim koken! smaak, evenwicht - Smaak En Evenwicht

Artikelnummer: 9129P2342
Aantal: 1

Auteur: M.-C. Quitteler, uitgever: Food Bai Food
| Nederlands | 287 pagina's | 9789085860198 | Afmeting: 24,8 x 17,7 x 2,9 cm

Tweedehands: Nieuw


Beschrijving
Als kind ontdekte Marie-Claire Quittelier de liefde voor lekker eten dankzij de kookkunst van zowel haar moeder als grootmoeder die haar van jongs af aan lieten kennismaken met een smakelijke maar eenvoudige keuken. Een passionele keuken die recht uit het hart kwam. Deze tweevoudige culinaire erfenis besliste over haar latere roeping.
Wij leven meer en meer in versneld tempo. Daarbij is het moeilijk om naast alle zaken die onze tijd opeisen nog dagelijks met genoegen een maaltijd te bereiden.
Bijna iedereen is vandaag begaan met een gezonde en evenwichtige voeding, ons algemeen welzijn en onze gezondheid hangen ervan af.
Dit boek richt zich tot iedereen die op zoek is naar lekkere, vindingrijke, authentieke, en gezonde recepten met een korte bereidingstijd. Een vernieuwende kijk op koken die zelfs de meest veeleisende lekkerbekken zal bekoren.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »