Honderd Op Schaal Van Lief - gedichten en liedteksten

Artikelnummer: 9130P1635
Aantal: 1

Auteur: Dolf Jansen, uitgever: Rap
Paperback, druk 2002 | Nederlands | 72 pagina's | 9789060052426

Tweedehands: Als nieuw
In nieuwstaat. Stevig verpakt verzonden via PostNL.


Beschrijving
Soms onderbreekt Dolf Jansen zijn spraakwatervallen op het podium voor een gedicht of een lied, een vorm die hem even goed bevalt als de verbale kanonskogels die hij avond aan avond op het publiek afvuurt. In deze gedichten en liedjes kruipt hij in de huid van de verbaasde toeschouwer met een scherp oog voor detail, zich verwonderend over de wereld en dingen die haar steeds maar draaiende houden. Het ene moment stelt hij leugen en bedrog aan de kaak of het fenomenale gevoel van welbehagen van de Nederlanders, het andere moment vertelt hij over een klein jongentje op een begraafplaats. Maar wat telkens, in welke vorm dan ook, terugkeert in zijn teksten, is de liefde: of die nu wordt opgeroepen door twee geliefden op de kade, zijn vrouw of kinderen. Want alle goede dingen in het leven zijn '100 op de schaal van lief'.
Voor dit bijzondere boek werkte Dolf Jansen samen met een tweetal fotografen die zijn teksten voorzagen van grappige, ontroerende en schaamteloos lieve beelden.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »