Onze buren

Artikelnummer: 9131B2414
Aantal: 1

Auteur: F. Visser, uitgever: Balans
Paperback, druk 2008 | Nederlands | 256 pagina's | 9789050189477 | Afmeting: 21,7 x 13,5 x 2,1 cm

Tweedehands: Als nieuw
Als nieuw. Stevig verpakt verzonden via PostNL.


Beschrijving
Als je nooit last hebt van je buren,ben je een gelukkig mens. De meesten van ons hebben het helaas minder getroffen. Die moeten 'om de lieve vrede' het nodige slikken, zoals luidruchtige feestjes, rokende barbecues, zonlicht ontnemende bomen of voor de deur geparkeerde caravans. Dan komt er een moment dat je jezelf niet meer kunt bedwingen en buurman of -vrouw eens goed de waarheid zegt.

Burenruzies. Frank Visser heeft er al heel wat behandeld. Als rijdende televisierechter, maar ook als kantonrechter, en daarvoor als officier van justitie. Burenruzies kunnen grote economische schade berokkenen en zijn, net als andere relatieconflicten, emotioneel zeer belastend. Je kunt nu eenmaal niet om je buren heen. Er gaat geen dag voorbij of je komt elkaar tegen.

Ruzie met de buren kan iedereen overkomen. Niemand is er immuun voor. In Onze buren komen de diverse typen burenruzie aan bod. Niet alleen geluidshinder, gedoe met bomen, het recht van overpad en wildparkeren, maar ook de extremiteiten, zoals de aso en de psychopaat. Ook de
'Escalatietrap' ontbreekt niet, ofwel hoe je van een meningsverschil over doorschietende boomwortels in een politiecel kunt belanden. Ten slotte komen de oplossingen aan bod. Hoe kun je uit de ellende raken met zomin mogelijk schade? Want met de juiste aanpak valt een burenruzie wel degelijk te beëindigen.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »