Het lied van de bomen

Artikelnummer: 9131P1891
Aantal: 1

Auteur: Julie Cantrell, uitgever: Mozaiek
Paperback, druk 2013 | Nederlands | 368 pagina's | 9789023994282 | Afmeting: 21,6 x 13,6 x 3,5 cm

Tweedehands: Als nieuw
Als nieuw, kan soms wat heel lichte, nauwelijks waarneembare, gebruikssporen hebben. Stevig verpakt verzonden via PostNL.


Beschrijving
Mississippi, 1929. Millie Reynolds groeit op tijdens de crisisjaren. Ze wil niets liever dan ontsnappen aan haar ellendige bestaan: een gewelddadige vader en een moeder die haar verwaarloost. Vastbesloten gaat ze op zoek naar een plaats waar ze zich echt thuisvoelt. Dan ontdekt Millie de sleutel van een kist die verrassende geheimen uit vorige generaties van haar eigen familie onthult. Wanneer haar leven een tragische wending neemt, kan Millie dankzij de mysterieuze inhoud van deze kist eindelijk de langdurige vicieuze cirkel van waanzin en mishandeling in haar familie doorbreken. Door dit alles heen ondergaat Millie de ontroerende ervaring van haar eerste liefde. Tegelijkertijd wordt haar vertrouwen op God op de proef gesteld. Zal Millie dankzij de kracht van vergeving uiteindelijk de weg vinden naar echte vrijheid?

'Het lied van de bomen' is het eerste deel van de Millie Reynolds' serie. De Millie Reynolds' serie bestaat uit twee delen: 'Het lied van de bomen' en 'Dans van de bergen'


'Magnetisch proza dat je elke bladzijde opnieuw gevangen houdt.' - Publisher's Weekly
'Zelden heb ik recent een roman gelezen die zo nadert aan perfectie.' - USA Today

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »