Van ex naar next - daten na je vijftigste

Artikelnummer: 9132B0469
Aantal: 1

Auteur: T. de Wit, uitgever: Scriptum
Paperback, druk 2006 | Nederlands | 224 pagina's | 9789055944767 | Afmeting: 21,1 x 14,5 x 1,7 cm

Tweedehands: Als nieuw
Mooi als nieuw. Stevig verpakt verzonden via PostNL.


Beschrijving
'De single' is tegenwoordig een hype. Maar de groep singles waar tijdschriften, beurzen, (zelfhulp)boeken, single-feesten en allerlei datingsites zich op richten, is de groep tussen de 30 en 45. Jonge mensen die een drukke baan hebben, vaak nog kinderloos zijn en over voldoende financi middelen beschikken. Als je op wat latere leeftijd single wordt, bijvoorbeeld door een scheiding of het overlijden van je partner, spelen heel andere zaken een rol. Een relatie in deze levensfase gaat niet meer over het opbouwen van je leven, je carri , een gezin stichten, kinderen krijgen en opvoeden. Nu gaat het om samen oud worden, in verbinding met iemand zijn, iemand die precies weet wat jij bedoelt, iemand die van je houdt ... Liefde is een levenselixer en het verlangen daarnaar verdwijnt gelukkig nooit helemaal.
Maar hoe pak je het aan? Waar vind je nog een vrije, leuke man/ vrouw op die leeftijd? Waar verlangen mannen naar en wat vinden ze van vrouwen? Waar verlangen vrouwen naar en wat zijn hun denkbeelden over mannen? In welk circuit begeef je je als je gaat daten, wat zijn de zeperds, de 'do's & don'ts'? Welke mogelijkheden zijn er eigenlijk om een nieuwe partner te ontmoeten? Een prikkelend en praktisch boek voor vrouwen mannen om een nieuwe liefde te vinden.
Tanja de Wit is gedragsdeskundige en was jaren-lang werkzaam als relatie- en gezinstherapeute.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »