Handboek voor talent - het grootste talent ben jij

Artikelnummer: 9132B2516
Aantal: 1

Auteur: Kees Gabriëls, uitgever: B For Books Distribution
Hardcover met stofomslag, 7e druk november 2016 | Nederlands | 88 pagina's | 9789085163114 | Afmeting: 19,2 x 12,8 x 1,7 cm

Tweedehands: Als nieuw
In nieuwstaat. Stevig verpakt verzonden via PostNL.


Beschrijving

www.handboekvoortalent.nl


Met meer plezier werken vanuit je talent
Het Handboek voor Talent is een vrolijk geïllustreerd boek over de kracht van talent. Voor iedereen die zijn unieke talent wil ontdekken en wil inzetten in zijn werk.
Je talent is je meest kostbare bezit. Ieder mens heeft een uniek talent. Of beter gezegd: ís een uniek talent. Wij zijn van nature allemaal ergens opvallend goed in. Dat 'iets', in één woord benoemd, is een krachtige bron van eigenwaarde. Een bron die aanzet tot zelfsturing, creativiteit en voldoening in je werk.
Voor wie is het Handboek voor Talent?
In feite voor iedereen die werkt. Werken vanuit je talent geeft je meer plezier. Het vergroot ook je professionele waarde. Voor jezelf, voor de ander en voor je werkgever. Het is alle moeite waard te ontdekken van wat je talent is en hoe je het geleidelijk kunt ontplooien.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »